spacer

Referenties

Klaas Gunster, management coach, toezichthouder en docent Strategisch Management & Business
Enthousiasme, doorzettingsvermogen en professionaliteit in combinatie met het vermogen mensen en situaties "goed te lezen" zijn vaardigheden die Ilse kenmerken en die daarmee het vertrouwen verdient van iedere opdrachtgever.

 

Gijs Evers, maat bij maatschap Oostzee stedenbouw:
Ilse is de frisse wind die iedere organisatie zo af en toe kan gebruiken. Door haar kritische blik en aanpakkersmentaliteit zorgt zij ervoor dat sluimerende zaken nu wél worden aangepakt. Ze legt de vinger op de zere plek, maar gek
genoeg doet dat bij Ilse niet onnodig veel pijn. Haar enthousiasme en oplossingsgericht instelling zorgen ervoor dat je zin krijgt om het eens anders te doen.

 

Jan Willem Voogd, directeur/bestuurder van de voormalige Stichting Carion:
"Ilse doet zaken. Ze maakt haar bedrijfsnaam echt waar en is als medewerker marketing en innovatie onvermoeibaar bezig geweest om Carion qua communicatie en marketing op de kaart te zetten. Haar hartelijke persoonlijkheid opent vele deuren naar bijvoorbeeld persrelaties en sponsoren. Haar mediakennis is breed: van drukwerk tot website en social media, van verkoopactie tot public relations. Ik kan Ilse dan ook van harte aan organisaties aanbevelen."

 

Edwin Janssen, directeur Promotiebron:
"Ilse heb ik leren kennen als een zeer gedreven en resultaatgerichte adviseur. Zij is in staat om snel een goede verbinding te maken met mensen en zich voor haar te laten winnen. Haar enthousiasme, positiviteit en creativiteit zorgen ervoor dat je haar de zaken en het succes gunt. Ilse is flexibel en altijd in voor nieuwe dingen. Samenwerken is voor haar geen werkwoord, maar een vanzelfsprekendheid."

 

Regine Mateman, grafisch ontwerper MetMateman:
"Ilse heeft een krachtdadige aanpak en toont initiatief. Ze weet goed wat ze wil en gaat met enthousiasme te werk."